+34 93 384 18 11

Traumatologia i cirurgia ortopèdia

Diagnòstic i tractament de les lesions traumàtiques agudes de l’aparell locomotor i tractament quirúrgic de les malalties degeneratives.

Medicina de l’Esport

Prevenció, seguiment i tractament de les lesions o malalties derivades de la pràctica esportiva, com tendinopaties o afeccions musculars. Proves d’esforç.

Medicina regenerativa (PRGF)

Amb l’aplicació d’infiltracions de plasma ric en factors de creixement, derivats de plaquetes, accelerem i millorem qualitativament els processos de curació i regeneració dels teixits.

Reumatologia

Diagnòstic i tractament de les malalties sistèmiques de l’aparell locomotor que afecten tot el cos, com ara l’artritis reumàtica, juvenil, lupus eritematós sistèmic, espondilitis anquilopoiètica, osteoporosi o fibromiàlgia.

Podologia

Estudi i correcció de la biomecànica funcional del peu. Realitzem un estudi i tractament personalitzat. Confecció de plantilles.

Magnetoteràpia en altes dosis

Pautem i realitzem el seguiment de tractaments perllongats de magnetoteràpia en els casos de pacients amb edema ossi i fractures amb retard de consolidació.

Cirurgia artroscòpia

Diagnòstic i tractament de lesions articulars mitjançant l’artroscopi. Permet reduir el temps de recuperació i augmentar la precisió en relació a la cirurgia oberta clàssica, com en els casos de reconstrucció del lligament creuat anterior o el tractament de les lesions de menisc de l’esportista.

Cirurgia musculoesquelètica

Portem a terme totes aquelles tècniques de cirurgia oberta requerides per al normal funcionament de l’aparell locomotor, com serien les osteotomies de redreçament tibial, allargaments tendinosos, reinsercions múscul-tendinoses i correcció de deformitats.

Cirurgia protèsica

Consisteix en la substitució d’una articulació per components artificials. És el que s’anomena artroplàstia de substitució. Tota la cirurgia protèsica de genoll, maluc i espatlla la realitza nostre equip quirúrgic. Som pioners en la col·locació de pròtesis totals de genoll Signature (a mida).

Cirurgia percutània del peu

Cirurgia mínimament invasiva per tractar de forma ambulatòria (sense ingrés hospitalari) les deformitats de l’avantpeu.

Ecografia musculoesquelètica

Realitzem ecografia diagnòstica i intervencionista (per al tractament de lesions) de les patologies osteoarticulars. Dins l’àmbit de la medicina esportiva, en què el nostre equip mèdic és expert, l’ecografia resulta una eina imprescindible.

Radiologia digital

Servei ininterromput de radiografia digitalitzada que permet la visualització instantània de les imatges per part de qualsevol metge de la Clínica Perramon.